Challenge 2: From you to ...

     Saptamana asta tot tarziu o sa scriu daca nu o sa fiu prea obosita si fara chef dupa lucru. Nici acum nu prea am inspiratie (de abia a inceput saptamana si abia astept sa fie vineri), dar trebuie sa va spun care e a doua mea provocare pentru voi. Nu sper sa raspunda multe persoane la ea, m-a dezamagit si numarul comentariilor din postarea precedenta, dar ma voi bucura pentru orice persoana care accepta provocarea din seara asta, anume sa trimiteti 5 felicitari la 5 persoane. Nu conteaza daca o bloggerita trimite cititoarelor ei sau altei bloggerite. Nici daca o cititoare trimite felicitarile catre 5 bloggerite. Le puteti trimite si prietenelor voastre, daca doriti.
     Sa nu imi spuneti ca nu aveti 5 adrese la care sa le puteti trimite.

     Eu deja le-am cumparat, mai trebuie sa le scriu frumos de mana, sa le pun in plicuri si sa le las intr-o cutie postala. Problema e ca inca nu stiu cui le trimit, dar pana pe 8 Martie sigur vor ajunge la destinatar.

  Cu tot cu plicuri si timbre am cheltuit 13 lei, exact cat pentru un pachet de tigari. Dar vor fi 5 persoane care se vor bucura de surpriza pe care o vor gasi in posta, nu credeti?

  Care dintre voi accepta provocarea?      Martisorul pisica mi-a placut mult si l-am cumparat pentru mine, vi-l arat intr-o postare viitoare.


Nu e ideea mea proprie, e ideea lui Neta care imi trimite felicitari cu fiecare ocazie.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014