De prin Salonic

     Ma gandeam ca nu scriu in seara asta, ma simt obosita dupa tura de azi chiar daca nu am avut foarte mult de lucru. Planul era sa savurez o barfa buna, sa click-uiesc 2-3 bloguri, mai aprind cate o tigara si acus ma duc la somn. Pana am citit postarea Cameliei si nu mi-a venit sa cred ca s-a ratacit azi. Eu nu-s asa ratacitoare, dar mi-am amintit ca anul trecut m-am ratacit in Salonic, macar de ar fi fost din cauza mea. :)) Musai sa va povestesc pe scurt.

     Dimineata (nu era chiar dimineata, dar ma rog :)) ) am ajuns in Salonic. Am parcat masina pe o straduta ingusta si ma miram ca restul soferilor imi mai suporta manevrele pe cei 2 metri patrati. In final am parcat masina, am mers vreo 10 metri si am dat peste un tonomat pentru parcare. Am intrebat noi, am citit pe acolo, am incercat sa intelegem, am acceptat faptul ca nu stim si am urmat sfatul unei localnice de a muta masina dupa colt, o anume strada unde nu trebuia platita parcarea. Apoi ne-am oprit la o inghetata racoritoare si ne-am notat pe GPS adresa cafenelei.

      Ne-am plimbat multe ore, am vazut multe vitrine frumos aranjate, ne-am mai oprit la un frappe rece, am facut cumparaturi, am luat si suveniruri, ne-am plimbat pe faleza, am facut poze ... o zi obisnuita pentru turisti. Seara fiind am vrut sa ne intoarcem sa luam masina si sa plecam spre Paralia Katerini unde eram cazati de fapt. Si ia masina de unde nu-i. Ne invarteam pe stradute, stiam ca e undeva acolo aproape, dar nu o gaseam nicicum. Ne-am intors in piata centrala si am deschis GPS-ul, asa ne-am mai invartit pe cateva strazi, dar masina nu era de gasit. Ne gandim sa incepem din capatul falezei si sa luam fiecare strada la rand. Ajungem pe a doua sau a treia si imi amintesc o vitrina pe care o admirasem in ziua aceea si am stiut ca masina e undeva mai in fata. Nu mai zic ca era la 2 strazi paralele fata de strada centrala si noi ne invarteam in cerc (sau patrat, ma rog :)) ).

     Va las cateva poze din Salonic, doar atatea cate am avut rabdare sa editez. Voi v-ati ratacit vreodata? Va rataciti de obicei sau aveti simtul orientarii? 

Baci si noapte buna!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014