Idei de tot felul

     Am incercat sa scriu o postare aseara, asta a si fost motivul pentru care luasem laptopul la lucru, dar frazele nu se legau deloc, i-am adaugat pozele si a ramas abandonata in fisierul cu postari nefinalizate. Era vorba despre o noua hainuta data suportului pentru dischete demachiante si despre luminitele pe care le-am montat la masuta de machiaj.

     Despre suportul pentru dischete va spun doar ca atunci cand l-am cumparat am si ajuns cu el crapat acasa. L-am impopotonat atunci cu hartie de orez si cu servetel, dar acum nu mi-a mai placut. Am folost hartia autocolanta pe care am folosit-o si la suportul pentru coliere si l-as fi vopsit, dar nu am avut acrilice. Va arat doar un colaj, nu scriu fiecare pas in parte pentru ca nu am facut nimic special. Va vand si un pont, in oferta Lidl am vazut hartie autocolanta cu modele frumoase.
     Luminitele, cum imi place mie sa le zic, mi le-a cumparat mama si mi le-a trimis acum vreo 2 saptamani. Cum eu functionez incet si foarte incet, abia acum am reusit sa le montez. Le-am prins cu niste suporturi siliconate pe care era lipita banda dublu adeziva, dar nu a rezistat prea mult, asa ca trebuie sa caut alta modalitate de a le lipi pe sticla. Imi place lumina pe care o dau si e destul de intensa, acum pot vedea toate punctele de pe fata si toate firisoarele de par din sprancene.


  

     Nici in seara asta nu-s mai breaza. In loc sa click-uiesc butonul de "Postare noua", am click-uit pe "Blog nou". Nu-s in apele mele, iar rinichii ma dor din nou. Pana saptamana viitoare nici nu pot incepe tratamentul (da, din nou antibiotice pe termen lung, vene sparte si vanatai), dar nu ma pot duce la Straja cu fluturasi pe mana. Cateva zile incerc sa-i linistesc cu ceai de merisor si de codite de cirese, dar si cu Algifen, alte variante nu am.


Noapte buna si pupici!

PS: Nu uitati de concursul la care puteti castiga 2 nopti cazare la munte.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014