Choose the dress

     Imi pregateam bagajul pentru plecarea de maine la munte, la Straja, dar daca nu m-a pasionat vreodata schiatul, nici haine potrivite nu am. Tot cautand si cantarind ploverele groase, am dat peste un sacou pe care mi l-am cumparat nu de mult. Inca are eticheta, nu l-am purtat pentru ca nici nu am avut ocazia, dar nici nu stiu cu ce sa-l asortez. Eu mi-am imaginat ca-l pot purta cu o rochie simpla si neagra, dar nu stiu daca ar fi o tinuta fermecatoare. Asortat cu o rochie alba, ar fi numai bun de purtat la o cununie civila, dar a mea nu e in plan, iar la o alta as fi confundata cu mireasa.

     Voi ce rochie credeti ca i s-ar potrivi?      Pe site-ul Activia puteti vedea 10 rochii frumoase create de designerul Rhea Costa. Le-am privit, le-am admirat, dar nu ma pot hotari asupra uneia care sa se potriveasca cu sacoul. Provocarea mea pentru voi e sa alegeti o rochie pe care sa o pot asorta. Desi eu ar trebui sa aleg rochia preferata despre care sa va povestesc cate in luna si stele, va spun clar ca nu ma pricep la fashion. De obicei arunc pe mine primele haine pe care le gasesc in dulap si ies imediat pe usa.


      Mi-am facut si testul de pe site, iar raspunsul a fost a doua rochie de pe primul rand, cea cu un umar gol. Imi place, asa cum imi plac toate, dar nu s-ar potrivi mai bine rochia gri mai ales ca e disponibila pe rosu si pe negru? Astept parerile voastre intr-un comentariu, chiar sunt curioasa ce ati alege. 

     Iar ca accesorii m-am gandit la 2 bratari, din nou nu stiu pe care din ele sa o aleg, dar va las o fotografie. As fi preferat cerceii mei foarte lungi, dar la ora asta chiar nu-s de gasit.     Oare Rhea Costa poate crea o rochie potrivita pentru schi?

Baci

PS: Puteti castiga una din cele 42 de rochii Rhea Costa daca introduceti pe site sau trimiteti prin sms la 1843 numarul de bon pe care ati cumparat 14 produse Activia.

PS2: Sper sa gasesc suveniruri la Straja

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014