News list

    

     Vroiam sa fie un ramble de noapte buna, dar la cum am structurat postarea, cred ca titlul i se potriveste mai bine. Personal abia astept sa se termine ziua de azi. Maine sunt din nou la lucru si trebuie sa ma trezesc dimineata. Pana sa adorm incerc sa scriu si sa programez o postare draguta ca sa vi se para mai buna cafeaua.  Pentru ca in week-end ba a mers netul, ba nu a mers, am ramas in urma cu postarile.

     Azi as fi vrut sa va arat produsele cumparate in ultima vreme, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Dupa-masa mi-am petrecut-o la colega mea, la spital. Daca zilele trecute era bine, azi a pierdut mult sange. Sper sa se refaca si sa mearga acasa cat mai repede.

     Ca sa va spun si o veste buna... In seara asta am descoperit ca am un nou pestisor in acvariu. E mic mic, cam de un cm, slabut si negru. Mi-e tare drag de el si, daca a rezistat pana acum, sper sa reziste si in continuare. Cand o sa creasca putin mai mare il fotografiez si vi-l arat pe blog.

     Nu stiu daca ati aflat de campania All  sau de concursul Activia in colaborare cu Rhea Costa, dar eu am de gand sa ma inscriu la ambele.

     Am anuntat deja 2 castigatoare si nu uitati de concursul de aici.


Va pup si noapte buna!

Nu am reusit sa raspund la cateva mail-uri, dar promit ca revin asupra lor.
   

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014