O bijuterie de cadou

     Avem un prieten care se casatoreste peste putin timp. Deja i-a oferit inelul de logodna, iar verighetele si le-au cumparat, dar, in ziua cea mare, vrea sa ii faca o surpriza viitoarei sotii si m-a rugat sa-i dau o idee. Pe viitoarea mireasa nu o cunosc prea bine, ne-am intalnit doar de cateva ori. Nu stiu ce ii place sau nu si nici ce gusturi are, dar m-am gandit ca nu va da gres daca ii va cumpara bijuterii, asa ca i-am recomandat magazinul Online Bijoux deoarece pe site-ul lor am vazut o diversitate mare de produse.

     Cand a accesat site-ul si a vazut peste 2000 de modele nu a mai stiut ce sa comande, asa ca m-a sunat din nou pe mine. Fiind un cadou pentru o ocazie speciala, i-am zis sa aleaga cateva bijuterii de argint care i-au placut, sa-mi trimita pozele si il ajut sa se hotarasca. Mi-a trimis linkuri, din comoditate,  dupa ce a ales seturi de bijuterii, brose, bratari si tot felul. Dintre toate mi-au placut mult o pereche de cercei cu marcasite si coral rosu. Mi s-au parut un cadou potrivit si ii va putea purta in ziua nuntii.
          Si daca tot mi s-au facut ochii cat cepele cand am vazut pietricelele colorate, va arat si o pereche de cercei care mi-ar place sa ii port eu, nu neaparat in ziua nuntii sau la vreo ocazie. Si asa pacientele vechi pe care le am imi analizeaza bijuteriile cand ajung la lucru.

     Nu va intreb daca v-ar placea sa primiti un cadou intr-o zi speciala, stiu deja raspunsul vostru. Dar ce v-ar placea sa primiti?

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014