Bijuterii vreau de 8 Martie!

      Daca ar fi doar dupa mine, in fiecare zi ar trebui sa fie 8 Martie. Imi place sa primesc flori, sa mi se faca surprize, sa primesc bijuterii si sa mi se daruiasca cosmeticele la care visez cu ochii deschisi sau inchisi, mai putin conteaza. Daca florile o sa le primesc sigur de ziua femeii, la facut surprize nu prea se pricepe si trebuie sa-l ajut sa aleaga cosmeticele pe care le vreau, iar asta inseamna sa mi le comand singura de pe site-uri, asa cum a fost si cu Naked pe care stiam deja ca o voi primi.
  
     In week-end a observat ca tot click-uiesc site-ul Online Bijoux si m-a intrebat daca vreau sa imi comand bijuterii de argint. Nu stia el ca, de fapt, incerc sa ii sugerez ce ar putea sa imi cumpere cadou de 8 Martie. Daca tot a parut sau s-a prefacut interesat, i-am aratat cateva bijuterii care mi-au placut si sper ca a vazut cum imi stralucesc ochii cand ma uit la ele. Si daca s-a facut ca nu observa, poate citeste postarea asta si vede ce imi doresc.  Nici nu sunt multe... doua brose, doua inele si o pereche de cercei pe care vi i-am aratat si intr-o postare anterioara.

Brosa frunza cu zirconiu alb.

 
Brosa fundita placata cu aur si acoperita cu pulbere gri.


Inel placat cu rodiu si piatra rosie de garnet.


Inel placat cu rodiu, bila e flexibila.


Cercei placati cu rodiu si piatra ametist.


     Ordinea nu conteaza, dar vreau sa primesc cel putin 3 dintre cele 5 bijuterii si neaparat perechea de cercei. Ca sa fiu sigura ca le primesc oare trebuie sa-i scriu si o scrisoare asa cum trebuie sa-i scriu lui Mos Craciun?


Voi ce va doriti sa primiti de 8 Martie?

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014