De Martisor

     Aseara nu trecusera 5 minute de cand m-am pus in pat si pana am adormit, dar dimineata m-am trezit atat de obosita incat am vrut sa ma duc la lucru. Azi e ziua mea libera, dar mi-am gasit ocupatie si nu cred ca o sa termin pana diseara, dar maine vreau sa ma relaxez si sa margelesc putin pentru ca luni incep din nou lucrul. Pana imi termin cafeaua vreau sa va arat ce am primit eu de Martisor. Cateva martisoare de la colege le-am uitat la lucru, nu le-am  putut fotografia, dar va arat ...

Brosa martisor pe care am atasat-o deja la vestuta din cincila.Placa Remington e un martisor mai mare. (Desi se considera ca nu ar trebui sa stiu, a costat 54 lei in Auchan.)Iar martisorul de la mine pentru mine sunt cele 2 sticlute Farmec: un tratament cu Vit B5 si un ulei pentru cuticule.

       Din pacate, am observat ieri, ca magia Martisorului se pierde. Putine persoane mai ofera martisoare pe 1 Martie si totul a devenit comercial. Zilele trecute m-am plimbat prin targul din centru, martisoarele care intradevar erau frumoase, costau cam mult. Pana si o bucatica de cauciuc colorat prins de o ata, costa 3 lei. Am preferat sa cumpar doar cateva pentru persoane importante, iar pe colege le-am pacalit cu 2 cutii de visine trase in ciocolata.

Voi ce martisoare ati primit?
Si sa nu uitati de martisorul de la mine pentru voi.

Pupici si un week-end insorit!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014