Lately

     Imediat trece saptamana si eu iar nu am scris pe blog. Duminica trecuta am deschis bloggerul de 2 ori, dar tot nu am postat. A fost singura zi libera si am profitat de ea ca sa ma odihnesc. As fi vrut sa va arat ce am primit de 8 Martie, dar nu am toate pozele, asa ca va spun in mare si va arat doar 2-3 poze. Am primit un nou costum pentru spital, e mov si e personalizat. Un buchet de trandafiri si un tort gustos sub forma de inimioara, iar la vreo doua zile dupa am primit un ceas frumos si o poseta uriasa in care sa-mi incapa toate lucrurile, inclusiv notebook-ul.

     Si, cel mai important, zic eu, am primit o noua oferta de job la un cabinet privat. Nu plec de la spital, incerc sa impac si capra si varza. Timpul liber s-a mai comprimat, dar merita. Saptamana trecuta am fost de proba, saptamana asta sunt mai libera, iar de saptamana viitoare incep lucrul.

     Din partea MercatoBio am primit un ulei de corp de Jojoba, deocamdata va spun doar ca miroase foarte bine. Am si pentru voi o surpriza cu argan.     De la Camelia am primit o cutie speciala pentru mine plina cu bunatati printre care un fard de obraz de la Pastel Cosmetics pe care l-am folosit si in loc de fard de ochi.

 

     De la Amalia, o cititoare, am primit o felicitare facuta de ea si un martisor.


     Si... mi-a venit o idee cat timp am pictat cutia asta. Cat de curand va spun despre ce e vorba. Bijuteriile pe care le-am tot facut in ultimele zile le puteti vedea in albumul de pe Facebook, mai am cateva de fotografiat, sper sa am timp maine.

Va pup si va doresc noapte buna! Ne citim curand.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014