Bratari pentru...

     Ma bucur de o zi insorita, dar daca m-as fi trezit mai devreme m-as fi bucurat si mai mult. Azi vreau sa ajung pana la Creativ hobby pentru ca am nevoie de niste accesorii ca sa termina cateva bratari. In mare parte sunt pregatite, mai am nevoie de niste placute metalice pe care sa le montez la capete. Nu vreau sa stiu ce mai gasesc prin magazinul cu minuni si parca vad ca imi trebuie si alte maruntisuri. 

     Daca aseara v-am aratat modele de bijuterii pe care eu nu le pot face, azi va arat bratarile facute de mine, chiar daca nu sunt gata toate. Le-am facut in 2 seri, dar au stat cuminti ca sa le pot fotografia azi. Ma gandisem sa va arat doar bratarile care imi trebuie cadou pentru 8 Martie, dar mai bine vi le arat pe toate. Bratara din snur auriu a fost admirata la lucru si deja am comenzi de altele. Aseara am trecut si am luat si alte snururi albastru, mov, turcoaz, rosu si roz, cat de curand vi le arat gata facute.
     Una din bratarile aurii e a mea, am si purtat-o ieri, iar a doua e pentru Camelia deja i-am aratat-o, nu va mai fi surpriza. Una din bratarile albastre va insoti parfumul pe care vi l-am oferit de 1 Martie.


Baci! Ma grabesc pana la posta ...


    

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014