Martisor parfumat

     Maine va arat si eu ce am primit de Martisor, in seara asta nu am mai avut lumina potrivita pentru a face poze. A fost o zi frumoasa, chiar daca am avut o saptamana obositoare la lucru. Dupa ce am iesit pe poarta spitalului, ne-am plimbat putin prin magazinele de prin centru, prin Mall unde nu am vazut nimic frumos, apoi am venit acasa.

     Ca sa sarbatorim sosirea primaverii ca la carte, am si eu un martisor pentru una din voi: o apa de toaleta Fresh Rose de la Yves Rocher. Nu e un giveaway, vreau sa fie un cadou pentru una din cititoarele blogului si sa imi spuneti ce doriti sa va aduca primavara.     As fi vrut sa va fac o bucurie pe 8 Martie, dar voi fi la lucru si nu cred ca voi putea anunta persoana care se va bucura de parfum, dar pe 10 martie va spun.

Va doresc o primavara frumoasa asa cum sunteti voi si mult soare in suflete!

Sper ca ati primit multe martisoare si un brat de flori.


LE: Va multumesc pentru comentariile voastre si pentru inscrierile la concurs. Asa cum am anuntat pe pagina de Facebbok, parfumul va veni insotit de o bratara cum ati vazut in ultimele mele postari, culoarea va fi aleasa de castigatoare.

Random a ales-o pe Lucica Lazar. Felicitari! Astept adresa ta pe mail-ul choco.s_pretty_things@yahoo.com


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014