Despre rasfatul de ieri

         La fel de relaxata m-am simtit eu ieri. Fotografia e facuta la Alin Micurescu Studio unde am ajuns pentru un tratament facial personalizat. Cel mai mult aveam nevoie de extragerea si curatarea punctelor negre, dar am tot amanat momentul din cauza gandului ca dupa tratament m-as putea alege cu o nedorita iritatie a tenului.

    Desi salonul e aproape de casa, tot am ajuns cu o intarziere de 3 minute. Mi-a placut faptul ca, timp de 5-10 minute, am fost lasata sa ma acomodez locului, am stat de vorba si l-am cunoscut pe Alin. Mi-a explicat pe scurt pasii tratamentului, i-am spus de teama mea de a nu ma alege cu vreo iritatie si m-a asigurat ca nu se va intampla asta.

     Desi eram agitata atunci cand am ajuns la salon, timp de 2 ore am reusit sa ma relaxez si sa ma detasez de toate. Alin a inceput cu demachierea tenului si a ochilor, apoi a urmat tonifierea. Am stat cateva minute deasupra aparatului de abur, in care nu pusese doar apa ci si niste uleiuri vegetale.
Inainte de a-mi aplica amestecul facut de el pentru exfolierea cosmetica, mi-a facut un test alergenic. A urmat extractia punctelor negre si inchiderea porilor, dupa care mi-a facut un masaj facial cu colagen si ulei aromatic de relaxare, tonifiere si fermitate. Masca de ochi si masca de fata au activate enzimatic dupa ce au fost aplicate. Nu stiu cate minute am stat cu ele pe fata, au trecut prea repede si in liniste. La finalul tratamentului mi-a aplicat pe fata ser hialuronic si crema cu factor de protectie.

     Am plecat de acolo cu un ten mai curat, hidratat si luminos, fara puncte negre, cu porii din jurul nasului mult mai putini vizibili si, cel mai important, relaxata. Mi-a placut salonul, mi-a placut curatenia pe care am gasit-o, modul in care am fost primita, profesionalismul lui Alin, faptul ca nu m-am inrosit deloc dupa tratament si dupa extractia punctelor negre si sigur ma voi intoarce acolo.

     Tratamentul cuprindea si stilizarea sprancenelor, dar nu a fost cazul, deoarece am fost la pensat saptamana trecuta. Alin a insistat sa le masoare, nu a fost cazul de corectia lor si am stabilit ca o alta persoana poate merge in numele meu pentru a beneficia de serviciu. Daca e vreo persoana din Timisoara care vrea sa beneficieze de un pensat ca la carte, imi puteti spune intr-un comentariu.


     Salonul se afla pe Calea Circumvalatiunii, nr 69 (in zona Iulius Mall), iar programarile le puteti face la numarul 0721 458 250.  Tratamentul de care am avut parte a costat 120 RON, iar saptamana viitoare vreau sa ma programez la o sedinta de masaj de relaxare. Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014