Azi

     Mi-am inceput dimineata foarte devreme si cam stramb, dar am incercat sa imi reprogramez ziua. Pana la urma nu am facut nimic concret, desi as fi putut face atatea ... Dimineata mi-am petrecut-o band cafeaua (pot trece si 5 ore si tot imi mai ramane o gura de cafea in cana) si licitand pe Ebay. Au fost vreo 30 de produse, dar cred ca la vreo 10 am fost supralicitata. Sper ca pe unele din ele pe care inca le mai am in lista sa ramana la preturile pe care le au acum si sa fie ale mele. Vreau cateva coliere si posete pentru cadourile de sarbatori. Stiu ca e devreme, dar eu fac cum fac si in fiecare an raman fara cadouri, asa ca anul asta prefer sa ma pregatesc din timp.

     Dupa-masa am incercat sa-mi repar cosul pentru materiale, nu mi-a placut cum a iesit prima varianta, dar acum l-am stricat si mai rau. O sa-l refac cand o sa am mai multa inspiratie, vi-l arat si o sa intelegeti despre ce e vorba. Apoi m-am apucat de personalizat 2 agende, una din ele e comanda mai veche si ma gandeam ca ar fi cazul sa ma ocup de ea. Am incercat sa fac si cateva poze la pasi, din pacate pozele nu au iesit tocmai bine si am abandonat cand am vazut ca pe una am distrus-o asteptand sa se usuce mediumul de crapare. Nu-i nimic... o refac maine seara cand ma intorc de la lucru. Cea de-a doua mi-a iesit frumos, pacat ca poza nu e clara din cauza luminii.
     Am abandonat si agendele si m-am apucat de facut cateva bratari. Deocamdata nu vi le arat, unele fac parte dintr-un proiect surpriza.  Primele 3 din poze le-am facut duminica dupa-masa si inca isi cauta stapane care sa le poarte. Iar setul a fost cadou de la o colega pentru o colega, eu am fost doar intermediarul dintre ele.
  

     Si cam atat pentru azi. Mi-ar fi placut sa am mai mult spor la treaba, dar nici macar mancarea de la pranz (bine, era cam ora 16:00) nu mi-a iesit. Pana si vremea mohorata de afara ma deprima.


Voi cum v-ati petrecut ziua?

Baci!Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014