Inspirational work: Ferrero Box

     Stiu ca nu ne-am citit de mult, dar timpul liber nu imi permite sa ma ocup si de blog. Am de scris destule postari despre produsele cumparate si folosite in ultima vreme, dar inspiratia mea e adormita. Intre timp am mai pregatit si cateva tutoriale cu poze intunecate si neclare si nu sunt sigura ca vor ajunge pe blog. Dar azi am profitat de cateva ore si am inceput sa decorez o cutie in care sa imi pun cerceii si inelele. Am facut si cateva poze si o sa vi le arat chiar daca nu sunt cele mai bune.

     Imi plac cutiile de Ferrero Rocher deoarece le pot folosi dupa ce le golesc de ciocolata.


     Capacul cutiei l-am vopsit cu acrilic alb. Prefer sa folosesc un burete pentru o aplicare uniforma a acrilicului si evitarea dungilor lasate in cazul in care folosesc o pensula cu peri sintetici.     Fundul cutiei l-am vopsit cu acrilic rosu.     Pana s-au uscat cele doua parti ale cutiei mi-am ales servetelul si l-am decupat.     Dupa ce s-a uscat acrilicul alb de pe capacul cutiei, am aplicat un strat subtire de adeziv pentru decupaj si am lipit servetelul.  Acelasi adeziv l-am aplicat si peste servetel.
      Am lacuit ambele parti ale cutiei si am folosit uscatorul de par pentru o uscare mai rapida.


      Pe marginea cutiei am aplicat pasta cu sclipici, iar in jurul servetelului am conturat cu liner negru.     Dupa vreo doua ore de mazgaleala si fotografii am ramas cu o cutie draguta in care sa imi pot pune cerceii si inelele.

          Stiu ca e prea devreme sa ma gandesc la cadourile pe care sa le ofer de Craciun, dar de aseara am inceput sa le pregatesc. Vreau sa fiu sigura ca vor fi gata pana la sfarsitul lunii Decembrie. Ati vrea sa postez cateva idei de cadouri si cateva tutoriale?


Pana data viitoare ... Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014