Joaca cu i-Candy

    Am acceptat sa fac parte din campania "Sleek MakeUp  - cadoul perfect de sarbatori", iar saptamana trecuta am primit din partea Makeup Shop paleta i-Candy, un bronzer si un iluminator Sleek pentru a le testa. Daca luni eram deja machiata cand am primit coletul, marti am inceput sa o folosesc. Ideea era sa o folosesc paleta zi de zi si sa va arat machiajele, dar timpul liber nu mi-a permis sa postez pe blog. Am fotografiat doar trei machiaje, dar sper sa va placa. In primele poze va arat paleta , bronzerul si iluminatorul, apoi machiajele facute. Cu ocazia asta vedeti si noua-vechea nuanta a parului meu (ieri m-am vopsit blond).

 
Sleek i-Candy palette
Sleek i-Candy swatch
Sleek i-Candy swatch


      Marti, la lucru, am purtat costumul mov asa ca mi-am asortat si machiajul. Nu m-am machiat niciodata cu roz, nu ma asteptam sa imi stea bine. 


     Miercuri am fost in tura de noapte, am preferat sa imi fac un machiaj simplu si mi-am conturat ochii cu fardul negru din paleta. Cand am scris despre cele cinci palete Sleek pe care le mai am, v-am spus ca nuanta de negru din paleta au Naturel e cel mai pigmentat negru pe care il am. La fel de pigmentat e si fardul din paleta i-Candy.
Pe buze am aplicat Sleek Pout Paint.


     Joi seara am iesit cu fetele si am vrut sa imi fac un machiaj mai puternic asa ca am optat pentru un smokey cu negrul si movul din paleta.


     In fiecare zi am folosit bronzerul si iluminatorul. Nu le-am aplicat in cantitate mai mare ca sa se poata observa in poze si imi plac pentru ca rezista mult timp. Dupa ce le-am testat, m-au convins sa imi iau Sleek Face Form Light.


     Sunt curioasa ce paleta Sleek ati vrea sa va aduca Mos Craciun sau ce paleta ati face cadou unei prietene. Dintre atatea palete Sleek sigur veti gasi una care sa se potriveasca stilului vostru de a va machia, chiar daca alegeti machiaje neutre zi de zi sau machiaje colorate, ceea ce le face sa fie cadoul perfect.
     Mie mi-ar place sa ma mai joc cu paleta Snapshots pe care v-a aratat-o Camelia.Baci!
Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014