Kiko EnerC Booster

     Abia reusisem sa imi curat tenul de cosuri si de puncte negre cand nu stiu ce s-a intamplat de au explodat toate pe fata mea. De vreo 6 luni tot incerc produse care sa ma ajute sa scap de ele, dar parca s-au incapatanat sa nu mai treaca. Motivul pentru care au aparut nu-l stiu, pot avea o cauza ginecologica sau poate ca e vina vreounei bacterii din spital. Initial am dat vina pe o crema pe care tocmai o cumparasem, dar nu mi-au trecut cosurile nici dupa ce nu am mai folosit-o. La dermatolog nu am fost deoarece eram convinsa ca imi va recomanda un "tratament" cu demachiant, apa termala si mai stiu eu ce crema minune. Am incercat sa ma tratez dupa ureche cu produse de care stiam ca mi-au facut bine. Brevoxylul nu m-a ajutat deloc, Effaclar parca avea efect impreuna cu laserul care ajuta pustulele sa se cicatrizeze mai repede, dar nu neaparat si pe cele care erau infectate. Am mai incercat cu Cicaderm si cu Cicaplast pe care le mai folosisem si de care eram multumita. Dupa Glyco A tenul arata mai dezastruos si ma ustura foarte tare timp de cateva minute de la aplicare. Si multe altele de care nu imi amintesc acum.

     Cand am fost in vacanta in Italia mi-am luat un flacon cu Clindamicina solutie cutanata (nu stiu daca se gaseste la noi) si Salipil Mask. De la Kiko mi-am luat EnerC Booster, un flacon cu vitamina C. Ma intorsesem sa imi iau o masca care promitea luminozitatea tenului si am zarit flaconul de vitamina C. Pe moment m-am hotarat sa il iau, mai ales ca era redus la 5,5 euro de la 7,9 euro. 

     In flaconul de 20 ml se gaseste un serum cu vitamina C care ajuta la sintetizarea colagenului. Eu il aplic doar seara amestecand cateva picaturi cu una din cremele de la Retetele bunicii Agafia, iar dimineata tenul meu este mai luminos si are o culoare uniforma. M-a ajutat si in cazul cosurilor si a porilor dilatati. Dupa aproape 2 luni de cand il folosesc tenul meu arata mult mai bine si nu mi-au mai aparut cosuri. In afara de Salipil Mask pe care o aplic o data sau de 2 ori pe saptamana nu am mai incercat alte produse. Deocamdata i-am zis mamei sa imi mai cumpere 2 flacoane, dar voi cauta ceva asemanator si de la alta firma.

Kiko EnerC Booster
 
Kiko EnerC Booster

Ingrediente Kiko EnerC Booster

Kiko EnerC Booster

Kiko EnerC Booster
Kiko EnerC Booster

     Saptamana trecuta am descoperit fiolele Floritene. Le folosesc abia de 4 zile, dar o sa va povestesc mai multe despre ele cand imi voi face o parere mai clara.

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014