Cum pastram bratarile?

     De vreo saptamana tot cochetez cu ideea de a reveni pe blog, dar in afara de a deschide si de a inchide ferestra de blogger nu am facut mai nimic. Nu revin cu articole fantastice, produse care promit sa ne transforme peste noapte in frumuseti ale secolului sau cu beauty news pentru ca nu sunt la curent cu ele. Din diferite motive, am renuntat sa mai citesc bloguri de beauty.
 
     In rest ... sunt bine, sanatoasa si obosita.

     Odata cu curatenia de primavara, m-am gandit ca ar fi bine sa imi fac putina ordine intre bratari si bijuterii. Cerceii si inelele le-am inghesuit in aceeasi cutie Ferrero pe care v-am aratat-o pe blog. Bratarile nu mai aveau loc pe cele doua suporturi pe care mi le-am facut, asa ca a trebuit sa gasesc o varianta de a le pastra. Nu stiu daca am vazut ideea e undeva sau doar asa mi-a venit, dar un umeras pentru pantaloni mi s-a parut un suport potrivit. Dezavantajul este ca daca vreau sa iau o bratara, va trebui sa le scot pe toate celelalte.


     Lantisoarele lungi si colierele le-am pus pe un umeras pentru cravate si sper sa nu le mai vad incalcite.


     Asa arata in final coltul meu cu bijuterii. Nu doar ca sunt ordonate, dar le si am la indemana.Voi cum va pastrati bijuteriile? Poate imi dati vreo idee.

Va pup si plec la lucru.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014