My day

     Chiar daca a fost ca o zi de week-end pentru mine, mi-a sunat ceasul dimineata devreme. As mai fi lenevit putin in pat, pentru ca aseara am stat pana tarziu pe blog, dar am fost nevoita sa ma trezesc ca sa ma pregatesc de plecare. La 9 trebuia sa ma intalnesc cu Ada sa imi refaca unghiile. Ojele mele stau in sertar, iar eu imi pun gel pe unghii, dar prefer sa arate cat de cat ingrijite cand merg la lucru si nu mereu am timp de aplicat straturi de oja. Dormeam pe scaun cat timp Ada imi picta inimioare si martisoare, dar m-am simtit bine pentru 3 ore cat am stat acolo.

 

    Cu unghiile pictate frumos m-am dus la machiaj la Scoala Atelier Paris. Timp de 5 zile a fost masterclass-ul Renatei Abdulaeva, iar una din cursante avea nevoie de model pentru machiaj. Tema de azi a fost machiajul fantezie.

     Cu ocazia asta am descoperit un produs nou. Renata l-a folosit pentrun a trasa conturul machiajului.


     Daca as fi mers direct acasa, nu m-as fi demachiat, dar trebuia sa merg la posta dupa un colet. Multumesc, Camelia pentru geanta Pekoe (v-am lasat link-ul in caz ca vreti sa vedeti si alte modele) si pentru spray-ul uscat Batiste.


     Si daca tot eram prin zona, am trecut pe la Complex Art pentru ca aveam nevoie de un nou adeziv pentru tehnica servetelului. Data trecuta cand am fost am gasit chalkboard paint pe rosu, dar azi am gasit si pe negru. Am mai luat si gel de transfer pentru ca vreau sa incerc o tehnica noua... sa vedem ce o sa iasa. Si cand sa plec din magazin, mi-a sarit in ochi un stand cu pensule. Sunt pensule pentru pictura, dar eu o sa le folosesc la machiaj, una pentru eyeliner gel, cealalta pentru a ilumina arcada asa cum am invatat la masterclass-ul Matildei Inozemtseva.     Am ajuns acasa cu o durere crunta de cap, asa ca am dormit pana sa inceapa telenovela. Mai nou nu trece seara fara sa ma uit la film. :)) Tot in seara asta am incheiat si o postare inceputa aseara, am pregatit cateva fotografii pentru o alta postare si as vrea sa reincarc fotorafiile de la postarile vechi, nu stiu unde au disparut.

Voi cum v-ati petrecut ziua?

Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014