Nivea Q10 Plus Serum Pearls

    In postarea aceasta vreau doar sa va prezint crema pe care am primit-o in cadrul unei campanii Buzzaar. Cand voi scapa de riduri voi reveni cu o postare despre proprietatile antirid ale noului Nivea Q10 Plus Serum Pearls.

     Despre Buzzaar vreau sa va spun doar ca e o agentie de marketing word-of-mouth. Pentru a primi buzz-kiturile trebuie sa va faceti cont pe site si sa alegeti o promotie activa la care sa va inscrieti. Dupa ce ati fost acceptati veti primi buzz kitul acasa prin curier. Nu imi amintesc cat a durat pana sa primesc buzz kitul campaniei Nivea Q10 Plus Serum Pearls, dar in mail scria ca poate dura intre 1 si 2 luni. Dupa testare e nevoie sa iti spui opinia sincera despre produs pe o retea de socializare, pe blog (daca aveti) sau la o cafea cu prietenii. Bineinteles ca trebuie completat si un raport detaliat despre produs.

      In buzz kitul Nivea Q10 Plus Serum Pearls am mai gasit 2 creme cadou. Crema de ochi Nivea Q10 Plus am pastrat-o pentru mine, iar crema de zi am facut-o cadou unei prietene.   
     Nu cred ca am mai vazut vreun ambalaj de produs care sa contina atat de multe informatii. Mi-a placut sa vad o fotografie cu dimensiunea reala a produsului. Mie mi s-a intamplat sa cumpar o crema doar pentru ca am fost atrasa de aspectul ambalajului in interiorul caruia sa gasesc un tub minuscul numai bun de pierdut printre degete.

   
     Q10 Plus Serum pearls e printre ultimele produse antirid lansate de Nivea, avand in compozitie cea mai ridicata doza de coenzima Q10. Aceasta se gaseste in mod natural in piele, dar odata cu trecerea timpului, nivelul ei incepe sa scada, iar pielea devine predispusa la aparitia ridurilor. 

     In interiorul tubului se pot observa perlele, iar in momentul apasarii pompitei ingredientele antirid se activeaza eliberandu-se o crema cu o testura lejera ce poate fi aplicata usor pe piele. Eu folosesc serumul seara dupa ce ma demachiez si ma spal pe fata, deoarece am mai mult timp sa insist pe liniile de masaj. Pielea ramane hidratata si placuta la atingere. Despre proprietatile antirid nu pot spune prea multe pentru ca nu am folosit produsul indeajuns de mult timp.

     Daca alegeti sa folositi serumul dimineata, se recomanda folosirea unei creme cu SPF, apoi se poate aplica machiajul.
     Ati auzit de noul serum Nivea Q10 Pearls? Ati dori sa il incercati? 

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014