Ce a mai facut Choco?

     Hello pretty girls! Stiu ca ne recitim dupa un car de ani, dar revin cu scuza timpului liber care nu exista pentru mine. Printre turele la spital si la cabinet, nu prea mai am timp sa ma gandesc ce sa scriu pe blog. Inspiratia e zero, chiar daca pozele produselor sunt cu sutele. Daaaarrrr... vreau sa va spun si va va arat ce fac cand nu alerg intre spital si cabinet.

     De vineri am fost libera, a fost ca o mini vacanta sau un mini concediu. Trebuia sa parcurg din nou 800 de km spre nord, dar s-a anulat plecarea, asa ca m-am programat pentru o operatie (nimic grav) care s-a amanat vreo 2 saptamani. Probabil ca trebuia sa ajung acolo unde am si fost, la No Name Pool pentru a machia fetele frumoase care au prezentat colectiile designerilor Elena Popescu, Neli Grimm, Mihaela Elena Mancas, Lavinia Ilies, Adriana Delia Barar, Merkli Evelyn, Nifty by Josephine si Oana Madalina Raiceanu.

     Fashion Friday Summer a inceput de joi, intrarea a fost libera, motivul perfect pentru a face cumparaturi si a bea o limonada pe terasa No Name. Eu am avut de lucru si nu am avut timp (iar) sa ma plimb prin targ, dar am vazut-o pe Laura de la Living in a shoe, pe Ana de la Artizana Beadwork si m-am indragostit de pantofii Essenza.

     Va las pozele facute de Rox Sarafolean, Dumitrescu D Photography si Cacuci Andrei Photography. Daca vreti sa vedeti mai multe fotografii de la eveniment, puteti da click pe numele fiecarui fotograf.


          Eu va spun doar ca m-am bucurat de soare, piscina, fete dragute, culori si prietene si ... ca astept Fashion Friday Fair.

Voi ce ati mai facut frumos de cand nu ne-am citit? Unde ati fost sau unde plecati in vacanta?

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014