Machiaj pentru purtatoarele de ochelari

     Ar trebui sa fiu purtatoare de ochelari. Mi-am si facut o pereche acum vreo 5 ani, dar ii port doar cand citesc pe tableta sau cand ma dor ochii. Nu am reusit sa ma obisnuiesc cu ei deoarece mi se pare ca rama neagra imi intuneca imaginea si vad mai prost cu ei decat fara ei. Cand m-au contactat cei de la Firmoo sa ma intrebe daca vreau sa imi trimita o pereche de ochelari pentru testare ma gandeam ca nu merita sa am a doua pereche pe care sa o tin in etui. Cand am vazut sutele de modele de rame pe care le au pe site, mi-am amintit ca acum cativa ani imi doream o rama in stil retro pe care am ezitat sa o cumpar in ideea ca nu imi va sta bine cu ea.

     Nu imi pare rau ca am ales rama aceasta, cum nu imi pare rau ca am acceptat oferta lor de a colabora. Ca sa nu fie o postare banala despre "Uitati ce ochelari am eu!", m-am gandit ca mai potrivita ar fi o postare de genul "Machiajul pentru purtatoarele de ochelari". Din punctul meu de vedere, un machiaj care sa puna accentul pe buze ar fi cel mai indicat, iar daca modul de dispunere al fardurilor da iluzia de ochi mai mari, atunci e si mai bine. Asa ca am ales machiajul retro pentru care nu am tutorial (deocamdata).

     Pozele nu sunt cele mai reusite, Canonul meu e deja invechit, iar la editare nu ma pricep deloc.

     Rujul rosu e de fapt Matte Me de la Sleek nuanta Rioja Red aplicat peste creionul de buze La Cordi nuanta 359. Sprancenele sunt conturate cu nuanta Espresso a gelului pentru sprancene de la NYX.     Ochelarii au venitla pachet cu etuiul, carpa pentru sters si ustensila pentru reglat suruburile ramei in cazul in care se slabesc. Daca vrei sa va uitati pre site-ul lor si sa comandati, sa stiti ca au o reducere de 15% pentru clientii noi. Se pot alege lentile fara dioptrii sau cu dioptrii in cazul in care aveti o reteta de la oftalmolog.

     Voi cum va machiati cand purtati ochelari?

Baci

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014